Hoe schrijf ik me in?

Heb je zin om naar Chiro Sint-Jozef te komen? Dat kan! Je bent elke zondag welkom van 14u tot 18u. Inschrijven doe je bij de leidsters van de afdeling waar je terecht komt.  Spreek hen aan en ze zullen je helpen.

Lidgeld en verzekering

Bij al dat ravotten horen natuurlijk ook risico’s. Daarom wordt er jaarlijks gevraagd om een verzekering te betalen. Deze bedraagt 12 euro.
Naast deze verzekering is er ook een vast bedrag lidgeld dat gevraagd wordt te storten aan het begin van het nieuwe jaar. Dit is een bedrag van 28 euro.

We vragen u dus een bedrag van 40 euro te storten (12 euro verzekering + 28 euro lidgeld) naar ons rekeningnummer BE36 7360 2243 7881 (opgelet, het is een nieuw rekeningnummer)

Moest u voor een reden problemen hebben met het betalen van het lidgeld of dergelijke, kan u steeds in alle discretie contact opnemen met de groepsleiding of VB’s. Samen zoeken we dan naar de beste oplossing.

Verzekering wat houdt dat in?

Uw kind is verzekerd voor drie soorten risico’s: burgerlijke aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand.

getuigschrift bij ongevallen 

Medische fiche

Omdat wij niet alle medische informatie van de kinderen kunnen onthouden vragen wij de ouders om elk jaar een medische fiche per kind in te vullen.
Waarom elk jaar? Omdat we zeker willen zijn dat er niets is veranderd!

medische fiche

Ziekenfonds

Vanaf dit jaar is er een algemeen document om geld terug te trekken via de ziekenfonds. Dit kan voor het lidgeld, het kamp en weekends. Breng een gevuld document mee naar de Chiro en dan zal de leiding het vervolledigen.

Deelnameattest

 

Uniform

Aan de bewegingskledij kan iedereen ons herkennen als Chirojongens en Chiromeisjes. Daarom kiezen we om elke zondag in bewegingskledij naar de Chiro te komen. Als jeugdbeweging gaan we spelend op weg en daarom kiezen we voor de term “bewegingskledij”.

De Chiro kiest ervoor hun kledij te fabriceren in sociaal eerlijke omstandigheden. Ze sluit daarbij aan bij de campagne Schone Kleren van de organisatie Wereldsolidariteit. Een volledig assortiment, sweater, broek of rok, hemd, T-shirt, kost, afhankelijk van de maat, ± €90 voor de jongsten en ± €110 voor de oudsten.

Voor de aankoop van het uniform kan je terecht bij De Banier. Laat  ook je lidkaart zien als je knutselgerief koopt, dan krijg je korting.

Je vindt De Banier op volgend adres:

Kipdorp 30
2000 Antwerpen
03/202 24 71

Uniform van onze Chiro

Onze ‘huisgemaakte’ truien met het logo van onze Chiro zijn te verkrijgen aan €20.
Al een aantal jaar hebben we ook onze eigen ‘Chiro Sint-Jozef T-shirt’. Voor een democratische prijs van €8 is er één de jouwe!

Vraag ernaar aan je leidster!

Ook is er een adres voor tweedehandskleding, binnen te brengen of te kopen voor een eerlijke prijs.

Hiervoor kan je best even mailen naar volgend e-mailadres:
goedele.merckx4@telenet.be