Hoe schrijf ik me in?

Heb je zin om naar Chiro Sint-Jozef te komen? Dat kan! Je bent elke zondag welkom van 14u tot 17u50. De eerste chirozondag valt dit jaar op 12 september 2021. Inschrijven doe je bij de leidsters van de afdeling waar je terecht komt of via het online inschrijvingsformulier.

Opgelet: 

  • Het is NIET zo dat wanneer je inschrijft via de enquête, je dochter ook automatisch zeker is van een plekje (omdat wij namelijk geen professionele IT’ers zijn en er geen stop op kunnen zetten). We laten je zo snel mogelijk weten of je dochter kan starten in onze Chiro!
  • Er is een maximum aantal leden ingesteld per groep. Wanneer dit maximum bereikt is, zullen we een wachtlijst opstarten. Van zodra er iemand zou stoppen, wordt de eerste op de wachtlijst gecontacteerd. -> momenteel is dit het geval bij de speelclub.

Belangrijk om te weten: vanuit Chiro nationaal is er beslist dat kinderen naar de Chiro mogen komen vanaf het jaar dat ze in het eerste leerjaar zitten. Dus alle kinderen die dit jaar naar het eerste leerjaar gaan zijn meer dan welkom!

Lidgeld en verzekering

Bij al dat ravotten horen natuurlijk ook risico’s. Daarom wordt er jaarlijks gevraagd om een verzekering te betalen. Deze bedraagt 12 euro.
Naast deze verzekering is er ook een vast bedrag lidgeld dat gevraagd wordt te storten aan het begin van het nieuwe jaar. Dit is een bedrag van 28 euro.

We vragen je dus om 40 euro te storten (12 euro verzekering + 28 euro lidgeld) naar ons rekeningnummer BE36 7360 2243 7881.

Moest je problemen hebben met het betalen van het lidgeld of dergelijke, kan u steeds in alle discretie contact opnemen met de groepsleiding of VB’s. Samen zoeken we dan naar de beste oplossing.

Je kind is verzekerd voor drie soorten risico’s: burgerlijke aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand.

→ getuigschrift bij ongevallen 

Medische fiche

Om ervoor te zorgen dat wij alle medische informatie van je kind hebben, vragen wij om elk jaar een medische fiche in te vullen. Waarom elk jaar? Omdat we zeker willen zijn dat er niets is veranderd!

→ medische fiche

Ziekenfonds

Sinds kort is er een algemeen document om geld terug te trekken via het ziekenfonds. Dit kan voor het lidgeld, het kamp en weekends. Breng een gevuld document mee naar de Chiro en dan zal de leiding het vervolledigen.

deelnameattest

Uniform

Aan onze kledij kan iedereen ons herkennen als Chirojongens en Chiromeisjes. Daarom kiezen we om elke zondag in uniform naar de Chiro te komen.

De Chiro kiest ervoor hun kledij te fabriceren in sociaal eerlijke omstandigheden. Ze sluit daarbij aan bij de campagne Schone Kleren van de organisatie Wereldsolidariteit. Een volledig assortiment, sweater, broek of rok, hemd, T-shirt, kost (afhankelijk van de maat) ± €90 voor de jongsten en ± €110 voor de oudsten.

Voor de aankoop van het uniform kan je terecht bij De Banier.

Kipdorp 30
2000 Antwerpen
03/202 24 71

→ uniform van onze Chiro

Al een aantal jaar hebben we ook onze eigen Chiro Sint-Jozef Meisjes T-shirts en truien. Voor €8 kan je een T-shirt kopen en voor €20 een trui. Ook is er de mogelijkheid om tweedehands Chirokleding te kopen (of binnen te brengen!) aan een eerlijke prijs. Vraag ernaar bij je leidsters!