Pagadders 

6-8 jaarGerelateerde afbeelding

De jongsten zijn steeds welkom bij de Pagadders. Samen met de leiding spelen ze sprookjes na en verkleden ze zich als prinsen en prinsessen. Ze zingen leuke liedjes, doen gekke opdrachten met een bal en nog zoveel meer!

Mazzels Gerelateerde afbeelding
8-9 jaar

Deze meisjes zijn de Mazzels van onze Chiro. Gek doen is hun beste vak. Ze kunnen zich helemaal uitleven in een fantasiespel of een bosspel.

Speelclubs

Gerelateerde afbeelding9-10 jaar

Deze groep noemen we de Speelclub. Deze meisjes zijn absoluut de beste in het bedenken van avontuurlijke toneeltjes en spelen tot je er bij neervalt!

Kwiks

Afbeeldingsresultaat voor sjoepap10-12 jaar

De 10- tot 12-jarigen vormen samen de Kwiks. Samen met hun leiding spelen ze een supergroot bosspel, maken ze een knutselwerkje of gaan ze naar het zwembad.

Tippers

Gerelateerde afbeelding12-14 jaar

De Tippers gaan er wel eens keihard tegenaan in een pleinspel of ze luisteren naar muziek. Tussendoor praten ze in het lokaal over hun favoriete filmster of topvoetballer.

Tiptiens

Gerelateerde afbeelding14-16 jaar

De Tiptiens maken hun eigen fototentoonstelling of varen met een vlot de rivier af. Ze gaan naar de film of maken een lange fietstocht in de buurt. Samen met hun leiding houden ze een volleybalcompetitie of doen ze gezellige babbeltjes.

Aspiranten

Afbeeldingsresultaat voor freek de egel16-18 jaar 

De aspi’s wisselen hevige spelen af met een leuke tocht. Met de hele ploeg sjorren ze een hoge toren. Geen uitdaging is hen te veel, geen opdracht te moeilijk. Ze leren om zelf leiding te zijn en geven af en toe activiteiten aan de jongere afdelingen.