Afdelingen

Pagadders

1e tot 2e leerjaar

De jongsten zijn steeds welkom bij de Pagadders. Samen met de leiding spelen ze sprookjes na en verkleden ze zich als prinsen en prinsessen. Ze zingen leuke liedjes, doen gekke opdrachten met een bal en nog zoveel meer!

 

Speelclub

3e tot 4e leerjaar

Deze groep noemen we de Speelclub. Deze meisjes zijn absoluut de beste in het bedenken van avontuurlijke toneeltjes en spelen tot je er bij neervalt!

 

Kwiks

5e tot 6e leerjaar

De Kwiks genieten samen van een supergroot bosspel, maken een knutselwerk of gaan op tocht naar het zwembad.

 

Tippers

1e tot 2e middelbaar

De Tippers gaan er wel eens keihard tegenaan in een stadsspel of ze luisteren naar muziek. Tussendoor praten ze in het lokaal over hun favoriete filmster of topvoetballer.

 

Tiptiens

3e tot 4e middelbaar

De Tiptiens maken hun eigen fototentoonstelling of varen met een vlot de rivier af. Ze gaan naar de film of maken een lange fietstocht in de buurt. Samen met hun leiding houden ze een volleybalcompetitie of doen ze gezellige babbeltjes.

 

Aspiranten

5e tot 6e middelbaar

De aspi’s wisselen hevige spelen af met een leuke tocht. Met de hele ploeg sjorren ze een hoge toren. Geen uitdaging is hen te veel, geen opdracht te moeilijk. Ze leren om zelf leiding te zijn en geven af en toe activiteiten aan de jongere afdelingen.